Opleidingen

Business Intelligence is een belangrijk onderdeel van informatie- en datagedreven werken. Omdat wij onze kennis graag delen, nemen we anderen graag mee in deze wereld. Microsoft Power BI is een van de meest gebruikte software voor Business Intelligence. Met deze oplossing is het mogelijk om interactieve visualisaties van informatiestromen te maken en waardevolle inzichten te delen.

Power BI training

Tijdens de unieke Power BI training van Anders nog Advies leer je alle fijne kneepjes van Power BI, zodat je maximaal rendement kan halen uit deze data analyse- en rapportage software.

Het uiteindelijke doel van deze Power BI cursus datagedreven werken is om jou op een laagdrempelige manier te leren om datagedreven te werken. Naast het overdragen van kennis, besteden we veel aandacht aan het zorgen voor écht begrip van de stof, zodat jij in staat bent om de opgedane kennis over te brengen op collega’s en te zorgen voor een structurele verandering in de capaciteiten van jou en de mensen om je heen. We ontwerpen onze Power BI-cursus op basis van jouw eigen case study. Deze bespreken we vooraf, zodat de kennis die je opdoet meteen toepasbaar is op het probleem dat jij ziet. Op deze manier kan je na de training direct aan de slag.

Bij interesse gaan we graag met jou het gesprek aan. We maken de offerte op maat, het trainingstraject bepalen we in samenspraak met jouw niveau van expertise, wat ook zijn weerslag heeft op de tijdsduur van de cursus. Naar wens kan de training op locatie worden gegeven: bij ons op kantoor, inhouse óf online.