Opleidingen

Business Intelligence is een belangrijk onderdeel van informatie- en datagedreven werken. We nemen anderen graag mee in deze wereld. Microsoft Power BI is een van de meest gebruikte software voor Business Intelligence. Met deze oplossing kun je interactieve visualisaties van informatiestromen maken en waardevolle inzichten delen.

Power BI training

Tijdens de unieke Power BI training van Anders nog Advies leer je alle fijne kneepjes van Power BI, zodat je maximaal rendement kan halen uit deze data analyse- en rapportage software.

Het uiteindelijke doel van deze Power BI cursus datagedreven werken is om jou op een laagdrempelige manier te leren om datagedreven te werken en om dit ook over te kunnen brengen op je collega’s. De training wordt aangeboden met als rode draad een eigen case study die vooraf wordt besproken. Op deze manier kan je na de training direct aan de slag.

Bij interesse wordt een op maat gemaakte offerte en trainingstraject samengesteld. Trajecten zijn van beginnend naar gevorderd en zijn verschillend in tijdsduur. De training wordt op locatie in Utrecht gegeven, inhouse óf online.